Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Заступник начальника Мукачівського міськвідділу спілкувався з мешканцями під час прямої телефонної лінії

Заступник начальника Мукачівського міськвідділу спілкувався з мешканцями під час прямої телефонної лінії

Заступник начальника Мукачівського міськвідділу спілкувався з мешканцями під час прямої телефонної лінії
Спілкування громадян з керівництвом мукачівської міліції є ефективним методом встановлення тісної взаємодії з місцевим населенням. Для того, щоб люди могли обговорити свої проблемні питання чи...

Спілкування громадян з керівництвом мукачівської міліції є ефективним методом встановлення тісної взаємодії з місцевим населенням. Для того, щоб люди могли обговорити свої проблемні питання чи отримати необхідну інформацію, пов’язану з діяльністю підрозділу, в міськвідділі була проведена чергова «пряма телефонна лінія» із заступником начальника Мукачівського міського відділу підполковником міліції Валерієм Горватом.

ВІДЕО ДНЯ

З питанням, яке хвилює багатьох містян, звернувся п.Сергій мешканець центральної частини м.Мукачева. Чоловік просив вирішити питання щодо самовільної парковки автомобілів, зокрема поблизу шкіл №20 та №3. Мукачівець звернув увагу працівників державтоінспекції на те, що машини зупиняються на автобусних зупинках. В свою чергу громадський транспорт здійснює висадку пасажирів безпосередньо посеред дороги. Також мова йшла про заставлені автомобілями вулиці, що створює значні незручності для руху пішоходів.

Мешканців мікрорайону «Росвигово» та вулиці Окружна хвилює питання стихійної торгівлі, яка час від часу розширює свої межі. Валерій Горват пояснив мукачівцям, що проблема стихійної торгівлі для Мукачева - не нова. Із нею постійно «бореться» і міська влада, і правоохоронні органи. Однак, повністю викорінити її складно. Щодня на, так званих, «стихійних ринках» патрулюють працівники міліції, постійних порушників притягують до адмінвідповідальності, а вже розмір штрафів визначають у судді.

Реклама

Під час «прямої телефонної лінії» до заступника начальника звертались і мешканці Мукачівського району. Мешканців с.Червеньово цікавило питання чому на території їхнього села не діє громадське формування і що потрібно для того, аби його створити. Адже є свідомі жителі села, які мають бажання вступити до громадської організації і допомагати правоохоронцям у охороні громадського порядку.

На всі питання, з якими звертались мукачівці, Валерій Іванович надав обґрунтовані відповіді та правові консультації. Вцілому, «прямі телефонні лінії» з населенням, вважає заступник начальника В.І.Горват, вкрай корисні і потрібні як правоохоронцям, так і громадянам. Нерідко тільки під час «живого спілкування» є можливість вислухати побажання та пропозиції громадян щодо поліпшення діяльності мукачівської міліції.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно