Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Молода берегівчанка перетворила орендований будинок на бордель

Молода берегівчанка перетворила орендований будинок на бордель

Молода берегівчанка перетворила орендований будинок на бордель
Місцева жителька в орендованому будинку займалася проституцією і втягувала до зайняття проституцією неповнолітніх дівчат. Дівчина протягом певного часу у розважальних закладах підшуковувала...

Місцева жителька в орендованому будинку займалася проституцією і втягувала до зайняття проституцією неповнолітніх дівчат.

ВІДЕО ДНЯ

Дівчина протягом певного часу у розважальних закладах підшуковувала неповнолітніх дівчат із сімей з недостатнім матеріальним забезпеченням, проблемних сімей та, переважно, сиріт або напівсиріт. Використовуючи уразливий стан дівчат, вона втягувала їх в заняття проституцією, забезпечувала клієнтами для надання інтимних послуг за гроші, а також здійснювала контроль за розподілом грошових коштів, отриманих в результаті зайняття проституцією.

Сутенерша проживала у орендованому будинку в місті, у якому і прихистила трьох неповнолітніх дівчат для надання сексуальних послуг. Катерина підійшла до питання відбору неповнолітніх дуже зважливо, в результаті чого, серед них опинилися дівчата, які були сиротами та напівсиротами. Тому ніхто з оточуючих практично не цікавився, де саме перебувають дівчата.

Реклама

Пошуком клієнтів дівчина займалася сама особисто. Схема була доволі банальна та відпрацьована, а саме: сутенерша знаходила клієнта, приводила до свого так званого борделю, де їм надавалися інтимні послуги, потім отримувала кошти. У подальшому проходив розподіл вказаних гонорарів, де неповнолітнім дівчатам перепадало тільки харчування та відповідні обновки у одязі. Вартість послуг була договірною, але від кожної «угоди» організаторці відходило по 50 гривень щоразу.

Дану подію слідчим СВ Берегівського РВ внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст.303 КК України (проституція або примушення чи втягування до зайняття проституцією, вчинені щодо неповнолітніх – карається позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно