Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді відкрився Центр надання адміністративних послуг

В Ужгороді відкрився Центр надання адміністративних послуг
У четвер, 26 вересня, у приміщенні Ужгородської міськради урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг. У заході взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, начальник...

У четвер, 26 вересня, у приміщенні Ужгородської міськради урочисто відкрили Центр надання адміністративних послуг. У заході взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Ледида, начальник Головного управління Міндоходів у Закарпатській області Василь Іванчо, очільник міста Ужгород Віктор Погорелов, начальники профільних управлінь, керівники правоохоронних органів.

ВІДЕО ДНЯ

Завдяки Центру надання адмінпослуг, за принципом «єдиного офісу» і «відкритого простору», в одному приміщенні кожен громадянин зможе швидко і зручно отримати необхідні довідки та здати документи. У Центрі запроваджено електронну систему управління чергою, забезпечено доступ до інформації з різних джерел: діють інформаційні термінали, веб-сайти. У новоствореній структурі діятимуть: відділ надання адмінпослуг, інформаційний підрозділ, офіс з видачі документів дозвільного характеру.

Центр забезпечить ужгородцям комфортні умови та значну економію часу, створить прозорий механізм для отримання послуг, наголосив під час урочистостей міський голова Ужгорода Віктор Погорелов.

Реклама

- Виконуючи доручення керівництва держави, відкриваючи такі центри надання адміністративних послуг, ми впевнено крокуємо до європейського простору. Такі установи вже працюють у більшості районів Закарпаття. А відтепер і кожен ужгородець може оцінити роботу влади тут, у зручному приміщенні, спілкуючись з профільними фахівцями. Як на мене, це чудовий подарунок жителям обласного центру до Дня міста, - розповів у коментарі для журналістів керівник краю Олександр Ледида.

Довідково: станом на 1 вересня поточного року діють центри надання адміністративних послуг в Берегівській, Іршавській, Свалявській, Тячівській, Воловецькій райдержадміністраціях та Берегівському міськвиконкомі. На початку листопада планується відкриття подібних центрів у Виноградівській та Хустській РДА.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно