Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Володимир Рибак про Ужгород: Це дійсно столиця Закарпаття, яка стає все кращою

Володимир Рибак про Ужгород: Це дійсно столиця Закарпаття, яка стає все кращою

Володимир Рибак про Ужгород: Це дійсно столиця Закарпаття, яка стає все кращою
"За рік роботи нового парламенту депутати подали чимало постанов про увіковічнення різноманітних ювілеїв. А ювілеї бувають різні. Є такі, що потрібно відзначати на державному рівні, інші – на місцях,...

"За рік роботи нового парламенту депутати подали чимало постанов про увіковічнення різноманітних ювілеїв. А ювілеї бувають різні. Є такі, що потрібно відзначати на державному рівні, інші – на місцях, а є дати незначні. Тому зараз готується розпорядження голови Верховної Ради, узгоджене з усіма фракціями, яке стосуватиметься наведення порядку у цьому питанні. Ми не можемо відзначати усі дати".

ВІДЕО ДНЯ

Так відповів сьогодні на запитання про відзначення на державному рівні ювілею Ужгорода і водночас відсутність фінансування святкових заходів з Держбюджету голова Верховної Ради України Володимир Рибак.

– Що ж стосується відзначення 1120-річчя Ужгорода, скажу, що за останні роки я був у місті не один раз. Це дійсно столиця Закарпаття, яка стає кращою. Це кордон, західні ворота України, тому держава має допомогти, аби місто стало ще кращим. Тут є дуже багато гарних об’єктів, які тішать око. Тому потрібно докласти зусиль, аби закарпатці у своєму обласному центрі жили комфортно, щоб було менше негараздів, люди поважали один одного і не ображалися на владу. Бачу, що влада тут робить багато.

Реклама

З нагоди ювілею хочу побажати ужгородцям і всім закарпатцям злагоди та здоров’я. Гадаю, що у вас все буде добре", – зазначив спікер Верховної Ради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно