Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ентузіасти зняли мультфільм про Закарпаття і його жителів під назвою "Наша Файта"

Ентузіасти зняли мультфільм про Закарпаття і його жителів під назвою "Наша Файта"

Ентузіасти зняли мультфільм про Закарпаття і його жителів під назвою "Наша Файта"
Закарпатці - креативні і оригінальні. На теренах краю уже знімали, створювали та проводили чимало гумористичних шоу, скетчів, програм, є також декілька серіалів. Але от справжнього закарпатського...

Закарпатці - креативні і оригінальні. На теренах краю уже знімали, створювали та проводили чимало гумористичних шоу, скетчів, програм, є також декілька серіалів. Але от справжнього закарпатського мультика ще не було. Заповнити цю "нішу" мультиплікаційного мистецтва взялися відомі закарпатці, КВНівці Михайло Карпенко та Павло Мандзич. Хлопці із хорошим почуттям гумору, заручившись підтримкою талановитого художника Сашка Німця, уже не один місяць створюють колоритні образи, веселі та комічні ситуації та "замальовують" відомі усім краянам місцини.

ВІДЕО ДНЯ

Мультик носитиме назву "Наша Файта", саундтреком до нього буде пісня відомого закарпатського гурту "Триста8ісім" з однойменною назвою. Подробиці проекту, поки що не повідомляють, це сюрприз. Але, знаючи, Мішу і Пашу - мультфільм обіцяє бути цікавим, з хорошою долею гумору та дуже "закарпатським".

Михайло Карпенко дещо привідкрив нашому сайтові завісу проекту та запевнив - незабаром усі побачать Закарпаття у мультиплікації.

Реклама

"Авторами сценарію до мультсеріалу стали колишні КВНівці Міша Карпенко та Паша Мандзич. КВНом закінчили займатися рік тому, але ідей нових, веселих, які б хотілось донести до глядача залишилося багато. Плюс багато чого нового з’являється у світі, - говорить Міша. Ідея з використанням нашого гумору та таланту ужгородського художника Сашка Німця виникла випадково, але сам факт, що Закарпаття і Ужгород зокрема вже зовсім скоро зможе пишатися власним мультсеріалом, дуже надихав. Влітку намагалися поєднувати відпочинок з роботою, а між тим ще й встигали малювати і писати нові сцени мультсеріалу "Наша Файта". Робота трьох людей вже зовсім незабаром буде представлена на офіційному каналі YouTUBE, який називається "Студія ідей - КАРМАН".

Ентузіасти зняли мультфільм про Закарпаття і його жителів під назвою "Наша Файта" – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно