Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Віктор Погорєлов підписав рішення про заборону будівництва у сквері

Віктор Погорєлов підписав рішення про заборону будівництва у сквері

Віктор Погорєлов підписав рішення про заборону будівництва у сквері
Як уже повідомлялось, Ужгородська міська рада у п’ятницю, 20 вересня, проводила засідання у присутності близько 100 мешканців житлових будинків на вулицях Годинки та Достоєвського з транспорантами,...

Як уже повідомлялось, Ужгородська міська рада у п’ятницю, 20 вересня, проводила засідання у присутності близько 100 мешканців житлових будинків на вулицях Годинки та Достоєвського з транспорантами, які виступали проти забудови скверу. Не вислухавши представника забудовників, депутати скасували рішення сесії ради попереднього скликання, яким ділянку на Достоєвського було виставлено на аукціон. Сьогодні, 24 вересня, міський голова підписав рішення, яке зупинить будівництво.

ВІДЕО ДНЯ

За словами правозахисника Віталія Грегора, мер Ужгорода Віктор Погорєлов виконав дане ним в п'ятницю слово і підписав сьогодні рішення, прийняті 59 депутатами на сесії міської ради 20 вересня .

Йде мова про рішення виконкому про земляні роботи із влаштування фундаменту, рішення Ужгородської міської ради, згідно яких був проведений аукціон та змінено цільове призначення із, як заявив мер під час сесії, "дитячого кафе" на змішане використання (багатоквартирне будівництво і комерційне призначення).

Реклама

Як повідомлялось, в Ужгороді впритул до двох дев’ятиповерхівок вирішили збудувати ще одну багатоповерхівку. Мешканці вчасно відреагували і відбили спробу. Землю під забудову, згідно з документами, було виділено ще у 2005 р., а кілька тижнів тому на засіданні міськвиконкому забудовникам дали дозвіл на початок робіт.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно