Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олександр Ледида: Якісні медпослуги – невід’ємна складова підвищення стандартів життя кожного закарпатця

Олександр Ледида: Якісні медпослуги – невід’ємна складова підвищення стандартів життя кожного закарпатця

Олександр Ледида: Якісні медпослуги – невід’ємна складова підвищення стандартів життя кожного закарпатця
Забезпечення доступу до сучасної медицини мешканців кожного населеного пункту краю – головне завдання влади. На цьому наголосив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида під час відкриття...

Забезпечення доступу до сучасної медицини мешканців кожного населеного пункту краю – головне завдання влади. На цьому наголосив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида під час відкриття реконструйованого пологового відділення у Перечині.

ВІДЕО ДНЯ

Ремонт приміщень пологового відділення розпочали у травні цього року. 300 тис. грн. було виділено з обласного бюджету, 151 тис. грн. – з районного. За ці кошти у палатах та пологових залах проведено ремонти та закуплено меблі. Уже з цього дня відділення відкриває двері для перших пацієнток:

– Ремонту в цих приміщеннях не було з 1983-го, - розповіла завідуюча пологовим відділенням Перечинської ЦРЛ Лариса Дзямко. – Тому контраст між «до» та «після» справді великий. До того ж, тепер у нас з’явилась палата для партнерських пологів – коли жінка, дитина та батько можуть знаходитись у лікарні разом. Тепер дуже чекаємо на оновлення технічного оснащення.

Реклама

Лише впродовж 2012 року тут народилося майже півтисячі немовлят. Район є одним з лідерів на кількістю пологів в області.

– Коли постало питання про виділення коштів для ремонту пологового, депутати райради були одностайними. Адже від таких порівняно невеликих коштів залежать здоров’я та навіть життя матері і дитини, - наголосив керівник Перечинщини Петро Грицик. – Наша мета, завдання глави держави: забезпечення якісних умов життя людей. А без сучасної медицини – це не було б можливим.

Реклама

Олександр Ледида пообіцяв: на цьому роботи не завершаться, бо на часі приведення до ладу інших відділень лікарні:

– Продовжуватимемо реконструкцію й надалі, адже лікарня тут є справді дуже важливою та потрібною – обслуговує більше 31 тисячі населення всієї Перечинщини. У неї вдале логістичне розташування, тож щодня по медичну допомогу сюди приїздить чимало мешканців району. Маємо дбати про здоров’я краян. Адже якісні медпослуги – невід’ємна складова підвищення стандартів життя кожного закарпатця.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно