Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Чопі реконструювали бібліотеку, яку зруйнував буревій

У Чопі реконструювали бібліотеку, яку зруйнував буревій
Буревій, що пронісся містом 30 липня минулого року, завдав мешканцям Чопа чимало лиха. Повалені дерева, зірвані дахи, обірвані лінії електропередач – це далеко не повний перелік тих нещасть, які...

Буревій, що пронісся містом 30 липня минулого року, завдав мешканцям Чопа чимало лиха. Повалені дерева, зірвані дахи, обірвані лінії електропередач – це далеко не повний перелік тих нещасть, які зазнало місто.

ВІДЕО ДНЯ

Та, мабуть, найбільшого лиха буревій завдав шкільній бібліотеці, яка знаходиться по вулиці Шкільній, 12. Дах будівлі був зруйнований вщент, тож працівникам ЗОШ №1 довелося у прямому сенсі рятувати багаторічний архів літератури.

Після обстеження будівлі та засідання комісії техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, виконавчим комітетом Чопської міської ради було прийнято рішення замовити проектно-кошторисну документацію на реконструкцію бібліотеки.

Реклама

Роботи було багато: для досягнення результату довелося розбирати до основи стіни читацької зали, розташованої на другому поверсі, адже стіни будівлі знаходилися в аварійному стані.

Після шестимісячного ремонту роботи з реконструкції бібліотеки завершили. Тож новий навчальний рік ЗОШ №1 розпочав з новою бібліотекою та просторою читацькою залою, яку відтепер прикрашають нові меблі та сучасний мультимедійний комплекс.

Реклама

Чопська міська рада

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно