Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Переможець вокального телепроекту "Голос країни" Павло Табаков виступить в Ужгороді (ВІДЕО)

Переможець вокального телепроекту "Голос країни" Павло Табаков виступить в Ужгороді (ВІДЕО)

Переможець вокального телепроекту "Голос країни" Павло Табаков виступить в Ужгороді (ВІДЕО)
Переможець вокального телепроекту «Голос країни» Павло Табаков, який нещодавно презентував свій новий альбом «Мій світ», вирушає разом із групою у концертний тур містами України. Тур у підтримку...

Переможець вокального телепроекту «Голос країни» Павло Табаков, який нещодавно презентував свій новий альбом «Мій світ», вирушає разом із групою у концертний тур містами України. Тур у підтримку нового альбому стартує у другій половині жовтня і охопить одинадцять міст України.

ВІДЕО ДНЯ

Концерти Павла Табакова з програмою «Мій світ» відбудуться в містах Західної та Центральної України. Романтичний і водночас драйвовий «світ» Табакова почують і побачать в Ужгороді, Рівному, Луцьку, Тернополі, Івано-Франківську, Чернівцях, Хмельницькому, Житомирі, Вінниці, Києві та Львові. Організатором гастрольного туру співака є компанія SUSY Production («С’юзі Продакшн»).

Альбом Павла Табакова «Мій світ», у підтримку якого відбудеться однойменний тур, вийшов 1 березня 2013 року – під лейблом всесвітньовідомої компанії звукозапису Universal Music Group, контракт з якою співак підписав після перемоги у телепроекті «Голос країни». «Мій світ» - це п’ятий за рахунком компакт-диск виконавця. Днями артист презентував кліп на сингл з нового альбому «Дякую небесам».

Реклама

Квитки на концерти Павла Табакова «Мій світ» можна замовити на сайті kasa.in.ua та за номерами телефонів: 097-0000-754, 093-0000-754, 066-0000-754.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно