Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородська "Говерла" підписала нових футболістів

Ужгородська "Говерла" підписала нових футболістів
Потенційні новачки «Говерли» в інтерв'ю каналу «Футбол» розповіли про те, чому вони вибрали ужгородський клуб і з ким з футболістів команди вже знайомі. Маріуш Ніколае розповів, що «Говерла» йому...

Потенційні новачки «Говерли» в інтерв'ю каналу «Футбол» розповіли про те, чому вони вибрали ужгородський клуб і з ким з футболістів команди вже знайомі. Маріуш Ніколае розповів, що «Говерла» йому сподобалася як амбіційний проект:

ВІДЕО ДНЯ

- Я добре знаю свого нового тренера, ми познайомилися в «Тереку». Я обрав «Говерлу», оскільки цей клуб, як і я, хоче прогресувати. Вважаю, що ужгородська команда займає не своє місце в чемпіонаті, ми можемо значно більше.

Разван Кошич зазначив, що рівень української Прем'єр-ліги дуже високий, що і вплинуло на рішення футболіста приїхати в Ужгород:

Реклама

- Мені здається, український чемпіонат дуже хороший. Хочу грати, звичайно. Останнім часом в «Ростові» не грав, але для цього я і прийняв рішення перейти кудись грати. Особливо в Україні, де нормальний чемпіонат.

Інший потенційний новачок «Говерли» Душан Савіч розповів , що з багатьма футболістами ужгородської команди він добре знайомий:

Реклама

- Я знаю багатьох футболістів. Тут з деякими грав разом. Ніколае знаю, разом грали, з Кошичем - на рівні збірних: він грав у Румунії , я - в Македонії. Ще Бабир тут, Леандро. Так що багатьох футболістів знаю звідси.

Канал "Футбол"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно