Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові готуються відкрити спортивний майданчик

У Виноградові готуються відкрити спортивний майданчик
Підготовчі роботи у середу, 11 вересня, оцінили керівник краю Олександр Ледида, новопризначений голова Виноградівської РДА Михайло Кочіш та народний депутат України Іван Бушко. Майданчик...

Підготовчі роботи у середу, 11 вересня, оцінили керівник краю Олександр Ледида, новопризначений голова Виноградівської РДА Михайло Кочіш та народний депутат України Іван Бушко.

ВІДЕО ДНЯ

Майданчик встановили на території місцевої школи №4, де навчається більше 560 учнів. Наразі левову частку робіт виконано: готові огорожа, бетонна основа, встановлене освітлення:

– Аби встановити міні-поле та привести до ладу територію, меценати зібрали більше 150 тисяч гривень, - розказав народний депутат України Іван Бушко. – За ці гроші ми зробили освітлення, очистили увесь цей сквер від сміття та чагарників, висадили квіти. Грошей у місцевого бюджету на це не вистачило, а область, як ви знаєте, фінансує тільки штучне покриття. Як на мене, це чудовий приклад співпраці бізнесу та влади задля виконання ініціатив глави держави щодо забезпечення наших дітей якісною освітою, виховання молодого покоління спортсменів.

Реклама

Цього року на Виноградівщині мають відкрити два майданчика розміром 42х22 метри, зауважив керівник області Олександр Ледида. Один – з акриловим покриттям, інший – з поліуретановим:

– Ми продовжуватимемо цю роботу, приділяючи с особливу увагу віддаленим гірським населеним пунктам, - резюмував очільник краю.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно