Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Олександр Ледида представив новопризначеного голову Виноградівської РДА

Олександр Ледида представив новопризначеного голову Виноградівської РДА

Олександр Ледида представив новопризначеного голову Виноградівської РДА
Виноградівщину очолив Михайло Кочіш. У середу, 11 вересня, нового керівника колективу представив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида. Розпорядженням Президента від 9 вересня 2013 року...

Виноградівщину очолив Михайло Кочіш. У середу, 11 вересня, нового керівника колективу представив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида.

ВІДЕО ДНЯ

Розпорядженням Президента від 9 вересня 2013 року Михайла Кочіша призначено на посаду голови Виноградівської райдержадміністрації. До цього Михайло Петрович два роки працював на державній службі – спочатку керівником апарату Виноградівської РДА, згодом – заступником голови.

– Новий керівник приймає район з усіма проблемами та перевагами: за оцінкою результатів діяльності районів та міст краю за перше півріччя 2013-го, Виноградівщина посідає всього 16-те місце. Знаю, що можливості у вас значно більші, - звернувся до колективу Олександр Ледида. – Адже Виноградівщина є одним з найбільш розвинених та перспективних регіонів Закарпаття. Щиро бажаю вам це довести й зробити багато корисних справ для розвитку рідної землі.

Реклама

Також очільник області подякував за роботу Тетяні Граб, котра обіймала посаду керівника району упродовж останніх двох років. Очільник краю наголосив: досвід управлінської діяльності допоможе у майбутньому, адже колишня очільниця району залишається працювати на державній службі на Виноградівщини.

– Добре розумію всю відповідальність й свої обов’язки на посаді керівника. Обіцяю старанно працювати над розбудовою рідного краю, - звернувся до колективу РДА Михайло Кочіш.

Реклама

Довідково: Михайло Кочіш народився 14 липня 1967 року у с. Новоселиця Виноградівського району. Має дві вищі освіти: закінчив Київське вище військово-морське політичне училище за спеціальністю «Військово-політична ВМФ» (1989), згодом – отримав кваліфікацію юриста в УжНУ (2005). Після навчання в училищі викладав історію. З 1991 по 2001 роки працював у системі митних органів Закарпатської області. Зокрема, обіймав посади першого заступника начальника Ужгородської митниці та заступника начальника митного поста Чопської митниці. З 2011-го – керівник апарату Виноградівської РДА. З лютого 2013-го і до призначення на посаду – заступник голови Виноградівської РДА.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно