Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Трагічні уроки "Стиролу" марно не минулися

Трагічні уроки "Стиролу" марно не минулися
Після трагічних подій на ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка Донецької області), внаслідок яких від отруєння аміаком загинуло шестеро людей і ще кілька десятків працівників потрапили у медичні заклади,...

Після трагічних подій на ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка Донецької області), внаслідок яких від отруєння аміаком загинуло шестеро людей і ще кілька десятків працівників потрапили у медичні заклади, Держгірпромнаглядом України з метою запобігання подібним нещасним випадкам, було вжито ряд конкретних заходів.

ВІДЕО ДНЯ

Одним із таких кроків стала пропозиція суб’єктам господарювання хімічної, нафтохімічної та нафтопереробної промисловості невідкладно провести експертні обстеження (технічні діагностування) технологічних трубопроводів (аміакопроводів, повітропроводів, кисне проводів, трубопроводів хлору та інших трубопроводів, призначених для транспортування хімічно небезпечних речовин). За інформацією в. о. начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області Богдана Дороша, на сьогодні до державного підприємства «Закарпатський експертно-технічний центр» вже звернувся цілий ряд суб’єктів господарювання краю щодо проведення подібного технічного діагностування. Серед них: ДО «Укрпродконтракт», товариства з обмеженою відповідальністю «Імперіал», «Інтерфіл», «Мукачевокисеньгаз ЛХЗ», КП «Водоканал м. Ужгород», деякі інші.

Робота в даному напрямку продовжується.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно