Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Якісні харчові продукти – нагальна вимога часу

Якісні харчові продукти – нагальна вимога часу
У середу,4 вересня,голова райдержадміністрації Віктор Ледіда відвідав підприємство з іноземним капіталом «ХІПП-Ужгород»,яке спеціалізується на виробництві харчових концентратів, хлібобулочних...

У середу,4 вересня,голова райдержадміністрації Віктор Ледіда відвідав підприємство з іноземним капіталом «ХІПП-Ужгород»,яке спеціалізується на виробництві харчових концентратів, хлібобулочних виробів, продукції дитячого харчування, фіточаїв, розливу питної дитячої води, а також вирощування фруктів, ягід, горіхів для виробництва напоїв та прянощів. Із виробництвом знайомилися також заступники голови РДА Василь Гутич та Анатолій Черниченко.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповів директор підприємства Володимир Панков, «ХІПП-Ужгород» –це ефективне підприємство,виробництво на якому зростає. Своїм працівникам воно дає хороші умови праці і забезпечує гідну зарплату з соціальним пакетом. На підприємстві працює 50 чоловік,з них на заводі в с. Кибляри – 45. Річний товарообіг складає 80-90 млн. грн.. середня заробітна плата працівників – понад 2300 грн. Введено в експлуатацію нову лінію з розливу питної дитячої води. Для цього обладнано новий цех,де встановлено сучасне обладнання вартістю майже 1 млн.грн. Із січня цього року налагоджено розфасовку власних фіточаїв.

Володимир Панков поділився,що у планах - ще кілька проектів, реалізація яких дозволить відкрити нові робочі місця:«Якщо бізнес не розширюється, не змінює асортимент і не підвищує якість, він рано чи пізно збанкрутує. У наших планах не тільки нові види фіточаїв,але й принципово нові продукти».

Реклама

Зі свого боку Віктор Ледіда зауважив, що забезпечення громадян якісними харчовими продуктами – це нагальна вимога часу,тому розвитку харчової промисловості держава надає велику увагу:«Саме на важливості контролю якості продукції, яку виробляє харчова промисловість,особливо дитячої, наголошує Президент України. У цьому питанні важливо активно використовувати механізми державно-приватного партнерства. Влада району сприятиме зміцненню партнерства влади і бізнесу», - запевнив керівник району.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно