Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді від пенсіонера вкрали газовий котел

В Ужгороді від пенсіонера вкрали газовий котел
Нещодавно до ужгородської міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що скориставшись його відсутністью, невідомі особи шляхом взлому вхідних дверей, вкрали газовий котел, який...

Нещодавно до ужгородської міліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що скориставшись його відсутністью, невідомі особи шляхом взлому вхідних дверей, вкрали газовий котел, який знаходився в підвальному приміщенні.

ВІДЕО ДНЯ

66-річний потерпілий чекав на правоохоронців біля будинку, в якому проживає. Чоловік розповів міліціонерам, що нещодавно після заміни старого котла на новий, почав шукати бажаючих купити котел, який був у користуванні. Поки потенційний покупець знайшовся, пенсіонер зберігав його у підвальному приміщенні. До того ж, перед ним постало питання як вигідніше здати старий? Як металобрухт чи можливо продати? Поки чоловік роздумував, кмітливий злодій встиг вкрасти газовий котел.

Завдяки професійним діям оперативників карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції Віталія Ховпея, Анатолія Оленя та Юрія Дьордяя, ця крадіжка була розкрита. В ході проведених пошукових заходів міліціонери встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 25-річний раніше судимий ужгородець. Під час розмови з розшуківцями, молодик зізнався, що крадіжку спланував завчасно. Знав, що потерпілий шукає покупця на котел та, що нікого вдома немає. Йому вдалося не лише вкрасти, а й продати його.

Реклама

Наразі злочинець спілкується з міліціонерами. Речовий доказ вилучено. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому), що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно