Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородська злодійка обікрала власного друга

Ужгородська злодійка обікрала власного друга
Днями до Ужгородського міськвідділу міції звернувся 50-річний Іван, місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що з його помешкання при невідомих обставинах зникли мобільний телефон «Nokia», зарядний...

Днями до Ужгородського міськвідділу міції звернувся 50-річний Іван, місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що з його помешкання при невідомих обставинах зникли мобільний телефон «Nokia», зарядний прийстрій до нього та 1000 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

В ході проведення пошукових заходів дільничні інспектори міськвідділу міліції встановили особу, причетну до даного правопорушення. Крадійкою виявилася 28-річна подруга потерпілого Олена, жителька обласного центру. Вже тривалий час вона ніде не працює. Піти на крадіжку, каже, її штовхнув брак грошей. До слова, цей випадок у неї не перший. Кілька років тому ця молодиця вже притягалася до відповідальності за крадіжку.

Правоохоронцям жінка розповіла, що в той день прийшла в гості до потерпілого. Сіли за стіл, трохи випили. Відпочинок був у розпалі, коли господареві закортіло вийти. Скориставшись його відсутністю, Олена поцупила з хати телефон, який їй приглянувся ще раніше. Понишпоривши по кімнаті, знайшла в шафі 1000 гривень, та ще й зарядний пристрій до мобілки… Не дочекавшись господаря, пішла додому.

Реклама

Наразі крадійка спілкується з міліціонерами. Вирішується питання про обрання щодо неї міри запобіжного заходу.

- Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), що карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років ,— повідомив перший заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Анатолій Шкирта.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно