Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Нардепи-регіонали від Закарпаття пролобіювали виділення грошей виключно на округи, де обирались

Нардепи-регіонали від Закарпаття пролобіювали виділення грошей виключно на округи, де обирались

Нардепи-регіонали від Закарпаття пролобіювали виділення грошей виключно на округи, де обирались
Уряд підкинув Закарпаттю грошей. 3 липня на засіданні Кабміну прийнято розпорядження “Про перерозподіл деяких видатків та передачу бюджетних призначень, передбачених у 2013 році Міністерству фінансів...

Уряд підкинув Закарпаттю грошей. 3 липня на засіданні Кабміну прийнято розпорядження “Про перерозподіл деяких видатків та передачу бюджетних призначень, передбачених у 2013 році Міністерству фінансів ”. Загалом урядовці перерозподілили понад 348 мільйонів, Закарпаття отримало лише 2,5% від цієї суми – 9 мільйонів. Кошти розподілені виключно на округи, де минулоріч перемогли регіонали – Василь Ковач, Михайло Ланьо та Іван Бушко. Третину суму, три мільйони виділено на виноградівсько-берегівський округ нардепа Бушка. Будуть ремонтувати дитсадки в Дюлі, Вербовці, школи в Оросієві, Вільхівці, Берегові, спортмайданчик у Виноградівській школі №4. 400 тисяч під на ремонт дороги в урочищі «Віннички».

ВІДЕО ДНЯ

Ковач про лобіював три мільйони на ужгородський округ. З них трохи більше мільйона отримало село, де проживає губернатор Ледида – Барвінок. Тут за державні гроші будуть проводити систему водопостачання та водовідведення. «Перепало» й Ужгороду – 821 тисяч на вуличне освітлення, 263 тисяч на капремонт дитсадка №40.Також ремонтуватимуть клуб в Оріховиці, дитсадки в Есені, Великих Геївцях.

На округ Михайла Ланя - Перечинщина, Міжгірщина, Свалявщина, Великоберезнянщина, частина Мукачівщини теж виділили три мільйони. Втім, за рішенням депутата гроші отримають лише чотири села Мукачівського району. Більше півмільйона виділено на три дороги в Чинадієві, два мільйони на піде на ремонт дороги протяжністю трохи більше кілометра Буковинка-Кучава, що на Мукачівщині. Гроші також підуть на будівництво газопроводу в Кленовці.

Реклама

На населені пункти, які входять до округів, де депутатами обрані представники іншої політичної сили уряд не виділив жодної копійки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно