Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліція розшукує розбійників, які напали в Ужгороді на самотню жінку

Міліція розшукує розбійників, які напали в Ужгороді на самотню жінку

Міліція розшукує розбійників, які напали в Ужгороді на самотню жінку
Ранкової пори на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Закарпатській області поступив сигнал «Тривога» із кнопки тривожної сигналізації з будинку, що охороняється. Наряд...

Ранкової пори на пульт централізованого спостереження УДСО при УМВС України в Закарпатській області поступив сигнал «Тривога» із кнопки тривожної сигналізації з будинку, що охороняється.

ВІДЕО ДНЯ

Наряд міліції охорони оперативно прибув на місце виклику. Правоохоронці виявили привідчинені двері балкону мансардного поверху. Вхідні двері на територію подвір'я виявилися зачиненими.

Старший наряду, подолавши бетонну двометрову огорожу будинку, помітив, що вхідні двері до будинку відчинені. Підійшовши до дверей зі зброєю в руках, міліціонер заглянув до будинку, де побачив силует невідомої особи. Міліціонер, зваживши ситуацію, голосно та чітко подав команду: «Стій! Міліція» та подав сигнал колезі про виявлення невідомої особи в будинку та команду на блокування тильної сторони.

Реклама

Однак невідомий команду проігнорував, та кинувся втікати на сусіднє подвір'я. Переслідування по гарячих слідах результатів не дало.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Ужгородського МВ УМВС. Пізніше, зі слів господарки будинку, було встановлено, що в будинок увірвалися через відчинені двері двоє чоловіків в чорних масках, в одного з них був предмет, схожий на пістолет. Розбійники заволоділи коштами близько 15000 грн. та, побачивши наряд міліції, зникли. Своєчасне прибуття міліціонерів унеможливило заволодіння зловмисниками іншими матеріальними цінностями, та завдання шкоди здоров’ю та життю господарів будинку. Проводяться слідчо-оперативні дії. Відкрито кримінальне провадження за ст. 187 ч. 3 ККУ (розбійний напад).

Реклама

УДСО при УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно