Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді водій, який до цього вже 16 разів порушував ПДР, переїхав працівникові ДАІ ногу (ВІДЕО)

В Ужгороді водій, який до цього вже 16 разів порушував ПДР, переїхав працівникові ДАІ ногу (ВІДЕО)

В Ужгороді водій, який до цього вже 16 разів порушував ПДР, переїхав працівникові ДАІ ногу (ВІДЕО)
Інцидент стався близько 16 години 30 хвилин в районі залізничного переїзду між вулицями Мукачівська та Гагаріна в місті Ужгород. 26-річний водій Skoda Octavia А5 рухаючись вулицею Мукачівською...

Інцидент стався близько 16 години 30 хвилин в районі залізничного переїзду між вулицями Мукачівська та Гагаріна в місті Ужгород.

ВІДЕО ДНЯ

26-річний водій Skoda Octavia А5 рухаючись вулицею Мукачівською рушив не з тієї смуги та на швидкості пересік залізничний переїзд на вулицю Гагаріна, цим самим підрізав іншого водія на «джипі», якому довелося екстрено гальмувати. Це створило аварійну ситуацію на ожвавленому перехресті.

Реклама

Все це відбулося на очах у працівників ДАІ, які стояли при вході до міськвідділу на вулиці Гагаріна. «ДАІшники» зупинили обох учасників аварійної ситуації - одного як явного винуватця, іншого - як свідка. На прохання пред'явити посвідчення водія, водій Skoda показав інспекторам не свої права, а якоїсь жінки, посилаючись на те, що в Правилах дорожнього руху не вказано, що водій має пред'являти саме свої права, а мовляв, просто права, байдуже чиї. Після того, як працівники ДАІ наполягали, аби водій усе ж показав своє посвідчення водія (відповідно до вимог п.2.4. ПДР України), той вирішив натиснути на «газ» і ймовірно втекти з місця подій. В наслідок чого наїхав на ногу одному з інспекторів ДАІ. Останній звернувся до лікарів за медичною допомогою. У нього діагностували здавлення м’яких частин стопи. Водія ж іномарки освідчили на стан сп’яніння та опитали.

Реклама

Згідно обліків Державтоінспекції згаданого водія аж 16 разів (!) за порушення Правил дорожнього руху притягали до адмінвідповідальності. У т.ч. у 2009 році правоохоронці затримували його за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. До сьогоднішнього часу за жодне правопорушення нахаба не сплатив штрафу.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно