Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Завдяки прокуратурі понад 400 тисяч гривень поповнять казну Ужгорода

Завдяки прокуратурі понад 400 тисяч гривень поповнять казну Ужгорода

Завдяки прокуратурі понад 400 тисяч гривень поповнять казну Ужгорода
Проведеною прокуратурою міста Ужгорода перевіркою, встановлено, що Департаментом міського господарства не в повній мірі вживаються заходи, задля своєчасності надходження до бюджету належних коштів, в...

Проведеною прокуратурою міста Ужгорода перевіркою, встановлено, що Департаментом міського господарства не в повній мірі вживаються заходи, задля своєчасності надходження до бюджету належних коштів, в тому числі претензійно-позовного характеру, чим порушено ряд вимог Цивільного та Бюджетного кодексів України.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, впродовж 2012-2013 років Департаментом міського господарства не ініціювались питання про дострокове розірвання договорів оренди через несплату коштів, а позовні заяви про стягнення заборгованості були заявлені лише за позовами прокуратури Ужгорода.

Відтак, за внесеним прокурором міста поданням про усунення порушень вимог Закону України «Про оренду державного та комунального майна» з питань реалізації повноважень щодо судового захисту, до дисциплінарної відповідальності притягнуто начальника юридичного відділу Департаменту міського господарства.

Реклама

Впродовж поточного року судами області вже задоволено позовні заяви прокуратури Ужгорода заявлені в інтересах Департаменту міського господарства на загальну суму понад 400 тисяч гривень.

Наразі на розгляді в судах перебувають позови прокуратури міста про стягнення заборгованості по сплаті орендної плати на загальну суму ще понад 100 тисяч гривень.

Реклама

Прес-служба прокуратури міста Ужгорода

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно