Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді здали в експлуатацію новозбудований багатоквартирний будинок

В Ужгороді здали в експлуатацію новозбудований багатоквартирний будинок

В Ужгороді здали в експлуатацію новозбудований багатоквартирний будинок
У четвер, 8 серпня, в. о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо взяв участь в урочистому відкритті збудованого нещодавно багатоквартирного будинку на вулиці Харківській. Будівництво 28-квартирного...

У четвер, 8 серпня, в. о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо взяв участь в урочистому відкритті збудованого нещодавно багатоквартирного будинку на вулиці Харківській.

ВІДЕО ДНЯ

Будівництво 28-квартирного будинку загальною площею понад 2 тис. м. кв. розпочали трохи більше року тому – у липні 2012-го. За цей час фірма-забудовник зуміла звести сучасну будівлю з 9 однокімнатними, 12 двокімнатними та 4 двоповерховими квартирами. Загальна вартість будівництва перевищила 6 млн. грн. Вартість одного квадратного метра житла у новобудові коливається в межах від 4300 до 5800 гривень (залежно від поверху та місця розташування квартири).

Частина квартир у будинку реалізується за умовами державної програми кредитування «Доступне житло». Наразі 8 таких угод уже укладено, окрім того, ведеться робота над підписанням ще трьох. Загалом, як очікують забудовники, за умовами програми «Доступне житло» у будинку вдасться реалізувати 16 квартир із 28.

Реклама

Привітав присутніх на відкритті новобудови і в. о. голови облдержадміністрації Ігор Свищо:

- Щиро вітаю щасливих власників квартир у цьому чудовому будинку та дякую людям, котрі доклали чимало зусиль, щоб ми сьогодні мали можливість бути присутніми на його відкритті. Неозброєним оком видно, що робота тут проведена колосальна і на дуже високому рівні. Сподіваюся, що ці квартири прослужать їхнім власникам не одне десятиліття і стануть рідним домом для багатьох поколінь ужгородців.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно