Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За кілька днів австрійські ветеринари прибудуть до Ужгорода аби допомогти вирішити проблему безпритульних тварин

За кілька днів австрійські ветеринари прибудуть до Ужгорода аби допомогти вирішити проблему безпритульних тварин

За кілька днів австрійські ветеринари прибудуть до Ужгорода аби допомогти вирішити проблему безпритульних тварин
Приїзд до Ужгорода закордонних благодійників, за словами Віри Романової, голови благодійної зоозахисної організації «Допоможи другу», очікується 19 серпня. Вже наступного дня вони розпочнуть свою...

Приїзд до Ужгорода закордонних благодійників, за словами Віри Романової, голови благодійної зоозахисної організації «Допоможи другу», очікується 19 серпня. Вже наступного дня вони розпочнуть свою роботу, яка запланована на три тижні. За цей час, зі слів Віри Романової, закордонні ветеринари проводитимуть стерилізацію та вакцинацію безпритульних котів, собак та підопічних чотирилапих малозабезпечених містян.

ВІДЕО ДНЯ

«4 лапи» мають намір прооперувати до 30 тварин за добу, що за тритижневий період становитиме більше половини сьогоднішньої кількості безпритульних собак міста. Пані Віра зазначила, що австрійці готові співпрацювати і ділитися своїм досвідом з нашими ветеринарами та зоозахисниками.

Сьогодні «Допоможи другу» разом з колективом «Комунтранса», на території якого, як вже інформувалося, і проводитиметься робота, готують всі необхідні умови для проведення операцій та тимчасового утримання тварин. Зокрема, з європодонів оснащуються вольєри для перетримки собак–котів у післяопераційний період.

Реклама

Наскільки успішно реалізовуватимуться такі масштабні плани «4 лап» у вирішенні проблем безпритульних тварин Ужгорода, за словами Віри Романової, у великій мірі залежить від бажання і готовності самих містян допомогти закордонним спеціалістам. Вітається будь-яка допомога у перевезенні тварин, утриманні їх після медичного втручання, залучення до оснащення кліток для перебування чотирилапих. Ще одна місцева зоозахисна організація «БАРБОС» та мукачівський «Центр контролю за тваринами» виявили бажання долучитися до організації роботи закордонним волонтерам та забезпечити повноцінні умови для перевезення, оперування, вакцинації та утримання своїх підопічних. Голова «Допоможи другу» Віра Романова каже, що має намір влаштувати прес-конференцію для масштабного розголосу цієї події у нашому місті.

Ольга Борсук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно