Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді троє чоловіків ромської національності пограбували та побили жінку

В Ужгороді троє чоловіків ромської національності пограбували та побили жінку

В Ужгороді троє чоловіків ромської національності пограбували та побили жінку
Днями до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 40-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що з її гаражного приміщення невідомі циганської народності відкрито викрали...

Днями до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 40-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що з її гаражного приміщення невідомі циганської народності відкрито викрали «буржуйку», косу, вила, пили, лопати, акумулятор і вихлопну трубу на Mercedes ...

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронцям жінка розповіла, що з самого ранку передчувала якісь неприємні події. Після обіду вирішила навідатися в гараж. Прийшла і побачила, як троє чоловіків циганської народності виносять з гаража і вантажать на віз її речі.

На запитання: «Що ви тут робите?» почула тільки образи, а через кілька хвилин розлючені злодії почали наносити їй удари руками в область голови і живота. Після чого зникли в невідомому напрямку.

Реклама

Завдяки професійним діям міліціонерів цей грабіж був розкритий по "гарячих слідах".

Правоохоронцям вдалося вийти на одного з хлопців. Він зізнався у скоєнні даного злочину, викривши і своїх спільників.

Реклама

Грабіжниками виявилися троє жителів району. Двоє з них вже мали справу із законом, притягувалися до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Не маючи постійного місця роботи і ніяких доходів, вирішили поліпшити своє важке матеріальне становище. Втім, не придумали нічого іншого, як відправитися на «заробітки» до Ужгорода у пошуках легких грошей. Награбоване хотіли здати на металобрухт, а «зароблене» таким чином - витратити на власні потреби.

Речові докази вилучено. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Реклама

Зараз дана подія внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, або вчинений повторно, або за попередньою змовою групою осіб), за що передбачено позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років, - відзначив в.о. начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно