Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Виноградові готуються провести фестиваль народних ремесел

У Виноградові готуються провести фестиваль народних ремесел

У Виноградові готуються провести фестиваль народних ремесел
У вівторок, 6 серпня, під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Михайла Кочіша відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення І-го районного...

У вівторок, 6 серпня, під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Михайла Кочіша відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та проведення І-го районного Фестивалю народних ремесел, який відбудеться у м. Виноградів 25 серпня 2013 року на площі Миру. Початок Фестивалю о 10.00 к.ч., урочисте відкриття о 12.00 к.ч.

ВІДЕО ДНЯ

Членами організаційного комітету обговорено та затверджено Положення про проведення зазначеного фестивалю, відповідно до якого буде підготовлено сценарій проведення зазначеного заходу, сформовано склад журі яке оцінятиме представлені народними умільцями вироби з подальшим врученням посвідчення народного умільця. Для всіх учасників фестивалю обов’язковою є вимога – наявність етнічного народного одягу.

Фестиваль є відкритим для всіх бажаючих народних умільців та виробників етнопродукції, незалежно від віку та статі. Участь у Фестивалі можлива як у формі проведення майстер-класу з виготовлення виробів по різних жанрах так і виставки-продажу творів народних майстрів. Тут можуть бути представлені творчі роботи декоративно-ужиткового напрямку: декоративний розпис, художня вишивка, малярство, ткацтво, витинання, народна лялька, плетіння з лози, рогози, кераміка, гончарні вироби, різьблення по дереву, бондарство та інші види народних ремесел, які характеризують самобутність та автентичність Виноградівського району.

Реклама

До участі у проведенні Фестивалю також залучаються фольклорні колективи та індивідуальні виконавці (обов’язкова умова для участі – виконання автентичних народних музичних творів), фотомайстерня (обов’язкова умова для участі – відображення в роботах історичних та культурних пам’яток Виноградівщини), художня майстерня (обов’язкова умова для участі – відображення в роботах історичних та культурних пам’яток Виноградівщини).

Прийом заяв для участі у Фестивалі здійснюється відділом культури райдержадміністрації і завершується за сім календарних днів до його початку. Заявку можна подати за адресою: 90300 м.Виноградів, пл.Миру 3, ІІІ поверх, відділ культури Виноградівської районної державної адміністрації. Телефон для довідок (2-17-58).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно