Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Іршаві зловмисники обікрали будинок, який орендували

В Іршаві зловмисники обікрали будинок, який орендували
Сім′я з неповнолітньою дитиною винаймала будинок у місті Іршава. Однак розраховувались орендарі з власником помешкання невчасно, тож врешті-решт чоловік попросив їх виселитися упродовж трьох днів і...

Сім′я з неповнолітньою дитиною винаймала будинок у місті Іршава. Однак розраховувались орендарі з власником помешкання невчасно, тож врешті-решт чоловік попросив їх виселитися упродовж трьох днів і сплатити заборгованість за оренду будинку в сумі 450 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Наступного дня 17-річний хлопець, син орендарів, зателефонував своєму знайомому, власнику мікроавтобуса, якого попросив допомогти перевезти речі. Друг через півгодини приїхав і вони стали вантажити речі. Окрім своїх, забрали з підсобного приміщення ще й господареву чавунну ванну... По дорозі заїхали на пункт прийому металобрухту, аби здати ванну. Приватний підприємець поцікавився, чи ванна не крадена, однак юнак запевнив, що ванна його, а здає її тому, що потрібні терміново гроші. Після зважування ванну оцінили в 160 гривень.

За тиждень хлопець знову навідався до орендованого будинку, щоб подивитись чи є ще на подвір′ї винесена ним з хати залізна піч, так звана таллінська. Вона лежала на місці, тож її теж вивезли й здали на металобрухт…

Реклама

Власник будинку, навідавшись невдовзі до свого господарства, виявив пропажу ванни та печі, а ще й за оренду будинку з ним у повному обсязі не розрахувались. Тож обурений чоловік звернувся до Іршавського райвідділу міліції. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група, яка задокументувала даний злочин.

У подальшому справу було доручено працівникам карного розшуку майору міліції Сергію Зіничу та капітану Василю Ісаку, які, опитавши сусідів та знайомих, вийшли на згаданого неповнолітнього.

Реклама

Дії зловмисника, як розповіла заступник начальника слідчого відділення Іршавського райвідділу майор міліції Алла Пожарова, кваліфіковано за ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно