Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Громади Ужгородщини долучаються до грантових проектів

Громади Ужгородщини долучаються до грантових проектів
Днями в Ужгородській районній раді відбулося засідання форуму місцевого розвитку за участю представників громад, які є партнерами проекту „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду –...

Днями в Ужгородській районній раді відбулося засідання форуму місцевого розвитку за участю представників громад, які є партнерами проекту „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІ”.

ВІДЕО ДНЯ

Проводив засідання Емерих Мацко – директор комунального підприємства «Ужгородське районне агентство розвитку».

Москалюк Л.Д. – координатор проекту від району доповіла про стан впровадження мікропроектів Соломонівською, Яроцькою, Часлівецькою та Невицькою сільськими радами та обговорили подальші кроки щодо завершення реалізації даних проектів.

Реклама

Лідерами в реалізації проектів є Часлівецька та Яроцька сільські ради, які уже знаходяться на етапі виконання ремонтно-будівельних робіт на об’єктах соціальної сфери.

Любов Павлович – координатор Закарпатського обласного підрозділу впровадження проекту МРГ-ІІ проінформувала присутніх про стан реалізації проекту МРГ-ІІ в межах України та перспективи його впровадження у наступному 2014 році (буде стартувати ІІІ фаза проекту). Також зазначила, що Ужгородський район відібраний для впровадження компоненту з енергоефективності, в рамках якого підтримані 2 проекти із застосування інноваційних енергоефективних технологій (Яроцька та Часлівецька сільські ради). Ними представлені мікропроекти по реконструкції систем опалення закладів соціальної сфери та встановлення там сучасних енергоощадних котлів.

Реклама

Дані мікропроекти впроваджуватимуться на умовах пів фінансування: Проект МРГ – ІІ – до 70%, частка бюджетних коштів – не менше ніж 25 %, кошти громад-не менше 5 %.

Ужгородська райрада

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно