Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді ремонтують два світлофори

В Ужгороді ремонтують два світлофори
Сьогодні, 5 серпня, весь світ відзначає Міжнародний день світлофора. В Ужгороді наразі свято «відзначають» ремонтом двох кольорових регулювальників руху. Як зазначив директор КП «КШЕП» Іван...

Сьогодні, 5 серпня, весь світ відзначає Міжнародний день світлофора. В Ужгороді наразі свято «відзначають» ремонтом двох кольорових регулювальників руху.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначив директор КП «КШЕП» Іван Довбак, в Ужгороді є 28 світлофорів. Наразі 2 з них перебувають на ремонті.

Щодо коштів, то, за словами Івана Довбака, ремонтних робіт вже виконано на 24 тисячі гривень. З березня обсяг коштів, виділених на роботу підприємства, складає 41 тисячу гривень.

Реклама

Попри те, що облслуговуванням світлофорів та контролем за їньою безперебійною роботою займається комунальне підприємство, ужгородці часто скаржаться на роботу світлофорів саме у ДАІ. «Обслуговування світлофорів не входить у обов’язки Управління ДАІ, цим займаються комунальні підприємства. Однак, до нас часто звертаються громадяни з повідомленням про збої в роботі світлофорів. Тоді на ділянку виходять регулювальники. Зі свого боку ДАІ звертається до відповідних структур з проханням провести ремонт світлофора, оскільки це суттєво впливає на безпеку руху», – каже прес-секратар УДАІ УМВС України у Закарпатській області Анна Трофімчук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно