Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ігор Свищо відвідав із офіційним робочим візитом Перечинський район

Ігор Свищо відвідав із офіційним робочим візитом Перечинський район

Ігор Свищо відвідав із офіційним робочим візитом Перечинський район
У середу, 31 липня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав із офіційним робочим візитом Перечинський район. Разом із головою РДА Петром Грициком посадовець оглянув хід реконструкції...

У середу, 31 липня, в.о. голови Закарпатської ОДА Ігор Свищо відвідав із офіційним робочим візитом Перечинський район. Разом із головою РДА Петром Грициком посадовець оглянув хід реконструкції пологового відділення районної лікарні, познайомився з роботою місцевого підцентру екстреної медичної допомоги, а також відвідав ряд інших важливих соціально-економічних об’єктів гірського регіону.

ВІДЕО ДНЯ

Реконструкція пологового відділення у Перечині розпочалася у червні цього року. Попередня кошторисна вартість робіт сягнула 700 тисяч гривень. За ці кошти у відділенні перепланували палати для новонароджених, замінили вікна та двері, електрошафи та електропроводку, водопостачання тощо. Поки тривають ремонтні роботи, саме відділення перевели до гінекології.

Відвідавши медзаклад, Ігор Свищо відзначив:

Реклама

- Приємно бачити, з якими темпами і на якому рівні у лікарні провели всю необхідну роботу. Сьогодні Президент ставить перед нами чимало нагальних завдань, серед яких – і будівництво та реконструкція особливо важливих об’єктів соціальної сфери. Радує, що Перечинський район із цим завданням справляється особливо добре.

На стадії капітального ремонту зараз знаходиться і Дубриницька ЗОШ І-ІІІ ступенів. У навчальному закладі повністю міняють старий дах. Окрім того, у школі оновлюють електромережу та завершують косметичний ремонт, щоб до початку нового навчального року прийняти у її стіни дітвору. Зокрема, і 4 молодші класи, які раніше навчалися в окремому приміщенні.

Реклама

Опісля, Ігор Свищо навідався на два підприємства, які сьогодні працюють на території району: ТОВ «Індустрія деревообробки», яке займається виготовленням та експортом у європейські країни дерев’яних меблів, а також на ремонтно-будівельне управління дочірнього підприємства «ПрикарпатЗахідтранс», працівники якої відповідають за будівництво, експлуатацію та обслуговування трубопроводів.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно