Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські мультимедійні ліхтарі нарешті запрацювали

Ужгородські мультимедійні ліхтарі нарешті запрацювали
Як уже повідомлялось раніше, в Ужгороді було встановлено чотири мультимедійні ліхтарі-вказівники. Досить тривалий час вони тільки прикрашали місто, оскільки не були під’єднані до електромережі. І...

Як уже повідомлялось раніше, в Ужгороді було встановлено чотири мультимедійні ліхтарі-вказівники. Досить тривалий час вони тільки прикрашали місто, оскільки не були під’єднані до електромережі.

ВІДЕО ДНЯ

І ось днями оригінальні об’єкти засвітилися і їх можливості вже можна використовувати сповна. Нині вони не тільки освітлюють вулицю, а ще й стали справжніми гідами для туристів. Кожен ліхтар знизу обладнаний чотирма спеціальними кнопками, натиснувши на які, можна отримати інформацію про Ужгород, Закарпаття, райони краю. Окрема клавіша на табло показує туристично–рекреаційні зони. Завдяки такому ноу-хау, яке до прикладу є в Будапешті, Відні та Венеції, гості міста можуть користуватися різноманітними послугами: обирати туристичні маршрути містом, переглядати старі фотографії, ознайомитися з картою обласного центру. Уся інформація перекладена кількома мовами.

Надія Сарана, НЗ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно