Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатець серед числа шести абітурієнтів, які отримали максимальну кількість балів на ЗНО

Закарпатець серед числа шести абітурієнтів, які отримали максимальну кількість балів на ЗНО

Закарпатець серед числа шести абітурієнтів, які отримали максимальну кількість балів на ЗНО
За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, вже оголошені повністю результати основної сесії ЗНО цього року. Відтак маємо 683 осіб, що набрали з різних предметів по 200 балів. З них...

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, вже оголошені повністю результати основної сесії ЗНО цього року. Відтак маємо 683 осіб, що набрали з різних предметів по 200 балів. З них 48 отримали 200 балів з двох предметів. І лише 6 учнів набрали максимальну кількість балів з трьох. Серед них — випускник Ужгородської загальноосвітньої школи І—Ш ст. №15 Віталій Трачук.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіла відповідальна за ЗНО в Закарпатській області Любомира Мегела, це вже вдруге, коли ужгородці показують такий високий результат. Торік учень лінгвістичної гімназії ім. Т.Г.Шевченка, 17-річний Михайло Туряниця отримав найвищий результат на зовнішньому тестуванні (600 балів). Тоді в Україні таких рекордсменів було всього троє.

Цього року Віталій Трачук отримав по 200 балів із трьох предметів та з одного — 199. Крім того, він став лауреатом IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії України, здобувши при цьому ІІ місце. Це дало юнакові додаткові 40 балів при вступі до вишів.

Реклама

До речі, у п’ятницю Віталія Трачука та ще семеро випускників, котрі цьогоріч набрали найвищу кількість балів на зовнішньому незалежному оцінюванні, відзначив голова облдерж­адміністрації Олександр Ледида.

Вітаючи найрозумніших учнів, він побажав їм примножувати й розвивати свої здібності та вручив талановитим юнакам і дівчатам пам’ятні подарунки.

Реклама

Надія Сарана, НЗ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно