Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Два підлітки в Ужгороді пограбували реабілітаційний заклад для хворих дітей

Два підлітки в Ужгороді пограбували реабілітаційний заклад для хворих дітей

Два підлітки в Ужгороді пограбували реабілітаційний заклад для хворих дітей
Благодійність, доброчинність, милосердя притаманні людям великої і досконалої душі. На щастя більшість людей переймаються проблемами тих, хто опинився в скруті, завжди готові відгукнутися на чужу...

Благодійність, доброчинність, милосердя притаманні людям великої і досконалої душі. На щастя більшість людей переймаються проблемами тих, хто опинився в скруті, завжди готові відгукнутися на чужу біду та горе. На жаль, знаходяться і такі, яким «не має діла» до чужої долі і життя...

ВІДЕО ДНЯ

До Ужгородського міськвідділу міліції, надійшло повідомлення про крадіжку з реабілітаційного закладу для хворих дітей. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала монітор, процесор, принтер, мікрохвильову піч, кофеварку та спортивну штангу.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група, під чітким керуванням начальника Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області підполковника міліції Євгена Калитича та оперативники карного розшуку Віталій Ховпей, Анатолій Олень, Юрій Дьордяй та Роман Гулянич. Завдяки професійним діям правоохоронців, ця крадіжка була розкрита «по гарячих слідах».

Реклама

В ході проведених пошукових заходів міліціонери встановили, що кримінальне правопорушення скоїли 17-річний та його 19-річний товариш. Під час розмови з розшуківцями, хлопці зізналися, що крадіжку спланували завчасно. Проникли в середину закладу, через незачинене вікно. Викрадене сховали неподалік, в підвалі закинутої недобудови. Крадені речі хотіли продати, а «зароблене» таким чином - витратити на власні потреби.

Наразі дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в житло або інше приміщення чи сховище), за що передбачено до шести років ув’язнення — зазначив заступник начальника Ужгородського МВ УМВС Володимир Кувик.

Реклама

Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно