Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді виступив відомий музичний гурт KISS (ВІДЕО)

В Ужгороді виступив відомий музичний гурт KISS (ВІДЕО)
Перший день, вже традиційного для ужгородців, музичного фестивалю Music Avia Bike Ukraine відзначився яскравою музичною програмою для гостей. Починаючи з 2012 року зліт байкерів без перебільшення...

Перший день, вже традиційного для ужгородців, музичного фестивалю Music Avia Bike Ukraine відзначився яскравою музичною програмою для гостей.

ВІДЕО ДНЯ

Починаючи з 2012 року зліт байкерів без перебільшення має повне право називатися саме зльотом, адже окрім неймовірно великої кількості байкерів до Ужгорода прибули перші літаки, але про це у наступних репортажах. Нажаль, погодні умови значно ускладнили прибуття саме повітряним шляхом багатьох пілотів з Європи та Росії, але в тих з них, в кого залишається така можливість прибули у аеропорт міста Ужгорода і прибувають і надалі.

Цього року місцем дислокації пілотів та байкерів було обрано Боздоський парк, де на галявині зручно розташувалася сцена та наметове містечко.

Реклама

Серед гостей фестивалю важко було не впізнати вокаліста гурту DVS – Шона Карра, який щорічно відвідує Ужгород і неодноразово був хедлайнером на сцені фестивалю.

Музична програма вже в перший день цього яскравого дійства вдало відкрила музичну складову фестивалю, адже хедлайнером цього дня став відомий музичний гурт KISS (Forever Band), який вийшов на сцену відразу після виступу талановитої ужгородської команди «Орден небес». Багато можна написати про виступ цього гурту, але все таки ліпше побачити таке на власні очі – сотні фанатів гурту KISS отримали неймовірне задоволення від виступу улюбленого гурту, який виконує композиції по ліцензії, виданій всесвітньо відомими музикантами.

Реклама

Юрій Ломакін, відео автора

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно