Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прокуратуру просять перевірити діяльності ТОВ «Мармарош» на Рахівщині

Прокуратуру просять перевірити діяльності ТОВ «Мармарош» на Рахівщині

Прокуратуру просять перевірити діяльності ТОВ «Мармарош» на Рахівщині
Сьогодні голова обласної ради Іван Балога звернувся до прокурора Закарпатської області Володимира Корбаня щодо ситуації з розробкою поліметалевих руд на Рахівщині. Про це інформує прес-служба...

Сьогодні голова обласної ради Іван Балога звернувся до прокурора Закарпатської області Володимира Корбаня щодо ситуації з розробкою поліметалевих руд на Рахівщині.

ВІДЕО ДНЯ

Про це інформує прес-служба Закарпатської обласної ради.

Як сказано у повідомленні, «4 листопада 2011 року Закарпатською обласною радою прийнято рішення «Про погодження клопотання ТОВ «Мармарош».

Реклама

Цим рішенням обласна рада погодила клопотання товариства з обмеженою відповідальністю «Мармарош» щодо надання спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку поліметалевих руд ділянки «Гаврищук», за умови отримання погодження землекористувачів, Рахівської міської ради, Косівсько-Полянської сільської ради і Кобилецько-Полянської селищної ради.

Проте, за наявною інформацією, у тому числі з засобів масової інформації, вказане ТОВ «Мармарош» здійснює діяльність з видобутку руд без погоджень сільських рад, що було істотною умовою надання погодження обласною радою.

Реклама

Вважаємо, що у зв’язку з відсутністю у ТОВ «Мармарош» погоджень вищевказаних органів місцевого самоврядування, товариство не має законних підстав здійснювати будь-яку діяльність на відповідній території.

Тому просимо здійснити перевірку зазначених фактів та у разі наявності законних підстав, вжити відповідних заходів прокурорського реагування», – йдеться в листі голови облради до обласного прокурора.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно