Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородщина має найвищий рівень працевлаштування

Ужгородщина має найвищий рівень працевлаштування
Ужгородський районний центр зайнятості підбив підсумки виконання “Програми сприяння зайнятості населення Ужгородського району на 2013–2017 р.” у першому півріччі цього року. За офіційними даними на...

Ужгородський районний центр зайнятості підбив підсумки виконання “Програми сприяння зайнятості населення Ужгородського району на 2013–2017 р.” у першому півріччі цього року. За офіційними даними на обліку в районному центрі зайнятості перебуває незайнятого населення 588 осіб. За сприяння центру роботу у січні-червні 2013 року отримали 538 громадян (з них 210, що мають статус безробітного,) - на вісім відсотків більше, ніж за цей же період минулого року. Рівень працевлаштування склав 38% від тих, що звернулись у пошуках роботи (проти 26% за відповідний період минулого року), що є одним із найвищих показників у області. Було працевлаштовано 55 осіб, які потребують соціального захисту від безробіття в т.ч.:жінки,які мають дітей до 6 років – 11, молодь, якій надається перше робоче місце – 34, передпенсійного віку – 10.

ВІДЕО ДНЯ

У центрі зайнятості налагоджений облік інвалідів для їх працевлаштування згідно висновку МСЕКу. Створено куток інвалідів, у якому розташована інформація щодо можливості соціальної реабілітації, працевлаштування і професійного навчання. Інвалідам надається весь спектр послуг, передбачених “Єдиною технологією надання соціальних послуг”. З початку року на обліку перебувало 27 інвалідів, із них 10 працевлаштовані. Одноразова допомога по безробіттю на розвиток власної справи надавалась 10 безробітним. Припинення або відсутність підприємницької діяльності у них не виявлено.

Ужгородська РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно