Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Польський візовий центр запрацює в Ужгороді вже у серпні

Польський візовий центр запрацює в Ужгороді вже у серпні
У понеділок, 8 липня, в.о. голови облдержадміністрації Ігор Свищо зустрівся з Генеральним консулом Республіки Польща у Львові Ярославом Дроздом. Посольство Польщі в Україні планує вже у серпні...

У понеділок, 8 липня, в.о. голови облдержадміністрації Ігор Свищо зустрівся з Генеральним консулом Республіки Польща у Львові Ярославом Дроздом.

ВІДЕО ДНЯ

Посольство Польщі в Україні планує вже у серпні відкрити пункт прийому візових анкет – візовий центр в Ужгороді. Про це розповів під час зустрічі Генконсул:

- Ми прийняли таке рішення, оскільки розуміємо, що для мешканців області отримати шенгенську візу через польські консульські установи проблематично – треба їхати чи то до Львова, чи до Івано-Франківська. Та робота візового центру в Ужгороді – це лише один із пунктів поліпшення візової політики на Закарпатті. Основним завданням сьогодні бачимо відкриття пішохідного та велосипедного переходів «Лубня - Волосате» на українсько-польському кордоні. Тоді буде зміст ввести ще й малий прикордонний рух для закарпатців.

Реклама

Як розповів Генеральний консул, для польського візового центру в Ужгороді вже знайшли приміщення – розташовуватиметься центр по вул. Капушанській. Попередньо, роботу установа розпочне вже на початку серпня, офіційне ж відкриття заплановано на 27 серпня.

- Ми вітаємо таке рішення Посольства Польщі, - зазначив Ігор Свищо. – Дійсно, для закарпатців отримувати візи у консульських установах Польщі було незручно. Відтепер, переконаний, багато наших краян користуватимуться послугами центру. Це дозволить налагодити культурну та економічну співпрацю, а також розширити туристичні зв’язки.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно