Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородська "Говерла" зіграла перший товариський матч під час тренувальних зборів

Ужгородська "Говерла" зіграла перший товариський матч під час тренувальних зборів

Ужгородська "Говерла" зіграла перший товариський матч під час тренувальних зборів
Стадіон «Авангард», м. Ужгород Глядачів – 2300 «Говерла» (Ужгород) – «Земплін» (Міхаловце, Словаччина) – 2:0 Голи: Лисицький 14, Лисенко 19 Ужгородська «Говерла» зіграла...

Стадіон «Авангард», м. Ужгород

ВІДЕО ДНЯ

Глядачів – 2300

«Говерла» (Ужгород) – «Земплін» (Міхаловце, Словаччина) – 2:0

Реклама

Голи: Лисицький 14, Лисенко 19

Ужгородська «Говерла» зіграла перший товариський матч під час тренувальних зборів. Суперником нашої команди став словацький «Земплін» з другої ліги (аналог вітчизняної першої). В даному матчі для тренерського штабу ужгородців головним завданням було переглянути взаємодію між ігровими ланками, адже в команді з’явилося багато новачків.

Реклама

З перших хвилин господарі заволоділи ініціативою й почали загострювати ситуацію біля воріт суперника. На 12 хвилині передачу з лівого краю замикав Трухін, однак м’яч пролетів над перекладиною. А вже через дві хвилини Микуляк наважився на удар, політ м’яча трохи підправив Лисицький і кіпер словацької команди залишився без шансів. Господарі не збавили обертів і через п"ять хвилин свою перевагу підкріпили другим голом. Лисенко на правому краї розібрався з своїм візаві, вийшов на оперативний простір і завдав потужного удару. М’яч влетів точнісінько в дальню дев’ятку – 2:0. Лисенко міг збільшити гольову перевагу команди, однак не зумів як слід замкнути флангову передачу від Трухіна.

На 32-й хвилині «огризнулися» гості. Словаки провели швидку контратаку, партнери вивели нападника «Земпліна» на побачення з воротарем, але за мить до цього асистент арбітра зафіксував у гравця гостей офсайд.

Завершення першої половини зустрічі пройшло під акомпонемент атак «говерлян». Найгостріший епізод був на 44-й хвилині - навісну передачу від Ле Таллека замикав Лисенко, м’яч в сантиметрах пролетів над перекладиною.

Реклама

У другому таймі в обох командах пройшли суттєві кадрові перетурбації. Цей відрізок матчу пройшов більш спокійно. Але все ж господарі мали кілька хороших нагод для того, щоб збільшити свою перевагу. В одному епізоді «Земплін» врятував воротар, а під завісу поєдинку Бобаль з передачі Яковлєва пробив над перекладиною. Тож результат першої половини залишився незмінним.

У складі «Говерли» участь у матчі взяли такі футболісти: Бабенко, Чурилов – Лазевскі, Дандеа, Лисицький, Люлька, Морозенко, Райчевіч, Микуляк, Трухін, Лисенко, Ле Таллек, Микулич, Балафас, Трішовіч, Яковлєв, Шевченко, Імереков, Лухтанов, Бобаль, Малішич, Донатос.

Інформаційний відділ ФК "Говерла"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно