Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді триває громадська кампанія "Полювання на водіїв-оленів" (ВІДЕО)

В Ужгороді триває громадська кампанія "Полювання на водіїв-оленів" (ВІДЕО)

В Ужгороді триває громадська кампанія "Полювання на водіїв-оленів" (ВІДЕО)
В Ужгороді триває громадська кампанія «Полювання на водіїв-оленів», скерована проти паркування машин у заборонених місцях. Її учасники займаються фотополюванням на автопорушників, а відзнятий...

В Ужгороді триває громадська кампанія «Полювання на водіїв-оленів», скерована проти паркування машин у заборонених місцях. Її учасники займаються фотополюванням на автопорушників, а відзнятий матеріал розміщують у соціальних мережах та місцевих сайтах.

ВІДЕО ДНЯ

Одним з ініціаторів акції став фотограф Сергій Кубик, чиї фото «водіїв-оленів» першими поповнили трофейну колекцію порушників. Серед останніх, до речі, нещодавно опинився і ректор місцевого вишу, який припаркував авто під заборонним знаком.

Громадську ініціативу підхопили й місцеві правоохоронці. У соцмережі Facebook вони створили «Сторінку сорому», на яку городяни активно викладають фото із неправильно припаркованими автівками.

Реклама

«Бажано фотографувати так, щоб було видно номери авта, - говорить Василь Варцаба, начальник УМВС України у Закарпатській області. – Думаю, нормальна людина не захоче з’явитися на «Сторінці сорому», і думатиме, як і де паркуватися».

На жаль, фотополювання – один із не багатьох методів впливу на недобросовісних водіїв. Як розповідає Олексій Співак, начальник відділу ДАІ Ужгородської МВ УМВС України в Закарпатській області, для того, щоб встежити за всіма порушниками та оштрафувати, управлінню бракує працівників.

Реклама

«У місті лише зареєстрованих 30 тисяч автомобілів, а ще є транзитний транспорт, - говорить він. - Біля кожного автомобіля, шо не так припаркований, ми не в змозі виставити окремий наряд автоінспекції».

По-перше, водія треба дочекатися. По-друге, довести, що саме він припаркував машину в недозволеному місці. Тож, за словами Олексія Співака, притягнути порушника до відповідальності не так уже й просто.

http://youtu.be/B3p6mIFQELg

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно