Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Обласне керівництво вітало медиків з професійним святом

Обласне керівництво вітало медиків з професійним святом
У п’ятницю, 14 червня, у великому залі облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Кращих фахівців галузі охорони здоров’я вітали голова Закарпатської ОДА Олександр...

У п’ятницю, 14 червня, у великому залі облдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Кращих фахівців галузі охорони здоров’я вітали голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида, голова облради Іван Балога, начальник обласного управління охорони здоров’я Роман Шніцер.

ВІДЕО ДНЯ

Головні лікарі, начальники районних управлінь, провідні фахівці-лікарі та медсестри приймали вітання від обласної влади з нагоди Дня медичного працівника. Про це повідомляє прес-центр ОДА.

- Дозвольте привітати Вас із професійним святом. Фах медика – це не робота, а покликання. Щиро вдячний за сумлінну працю, служіння людям. Сьогодні медицині у нашій країні приділяється особлива увага. Нещодавно Президент України на засіданні Комітету з економічних реформ наголосив на необхідності підвищення якості надання медичних послуг. У Закарпатській області реалізовується ряд програм, завдяки яким вдалося оновити матеріально-технічне забезпечення багатьох медустанов, впровадити сучасні методи лікування. У цьому напрямку працюватимемо і надалі, - наголосив Олександр Ледида.

Реклама

Також з нагоди Дня медичного працівника почесну грамоту обласної державної адміністрації отримали Вікторія Білак-Лук’янчук, Тетяна Гандич, Павло Паук, Ольга Сіладі, Андріяна Янковська. Подяку голови облдержадміністрації оголошено Вікторії Закревській, Василю Кушніру, Степану Лібі, Тамарі Смірновій, Світлані Фіцай.

Відзнаку Закарпатської обласної ради та облдержадміністрації - нагрудний знак «За розвиток регіону» отримали Іван Курах, Любов Бондаренко, Антон Горзов, Іван Малеш, Микола Рішко та Володимир Стойка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно