Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгородській поліклініці триває ремонт

В Ужгородській поліклініці триває ремонт
У середу, 12 червня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида оглянув приміщення, де розташована Ужгородська районна поліклініка. У ході перевірки роботи очільник краю поспілкувався...

У середу, 12 червня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида оглянув приміщення, де розташована Ужгородська районна поліклініка. У ході перевірки роботи очільник краю поспілкувався із лікарями та пацієнтами лікувально-профілактичної установи.

ВІДЕО ДНЯ

Ужгородська районна поліклініка перенесена в Ужгород нещодавно – у вересні 2012 року було укладено договір оренди з Ужгородською міською поліклінікою на приміщення І-го та ІІІ-го поверхів, загальною площею 524 кв.м. для розміщення Ужгородської районної поліклініки. До того жителям району, щоб пройти обстеження, необхідно було їхати до Чопа.

- Стало набагато зручніше, не потрібно добиратися маршруткою аж до Чопа, витрачати час і гроші, - розповідає пані Любомира із с. Минай. – Я сьогодні вперше приїхала для профілактичного огляду саме сюди. Раніше, для того, щоб отримати хоч якусь довідку потрібно було витратити цілий день. Зараз все набагато швидше.

Реклама

Поліклініка займає увесь 3-й поверх. Наразі ремонт завершено у 8-ми кабінетах, роботи з облаштування тривають.

- Загалом прийом пацієнтів проводиться у 26 кабінетах за 23 напрямками, - зазначила головний лікар Ужгородської РП Наталія Худан. – На сьогодні вже обладнано кабінет функціональної діагностики, офтальмологічний та оглядовий кабінети, частково підготовлене приміщення рентгенологічного кабінету до встановлення рентгенустановки. Також за рахунок обласного бюджету придбано меблі, частину оргтехніки та медичної апаратури.

Реклама

- Безперечно, рішення перенести до Ужгорода районну поліклініку було правильним. Це дало можливість вирішити питання максимальної доступності вторинного рівня надання медичної допомоги жителям сільських населених пунктів Ужгородського району, - наголосив Олександр Ледида. – Реформування медичної галузі, підвищення якості надання медпослуг – це пріоритет у нашій роботі, на цьому наголошує і Президент України.

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно