Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прикордонники завадили двом грузинам і сирійцю потрапити в ЄС

Прикордонники завадили двом грузинам і сирійцю потрапити в ЄС

Прикордонники завадили двом грузинам і сирійцю потрапити в ЄС
Минулими вихідними прикордонники Чопського загону «засмутили» ще трьох незаконних мігрантів на їхньому шляху до ЄС. Близько четвертої ранку, прикордонний наряд відділу «Гута» за допомогою...

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону «засмутили» ще трьох незаконних мігрантів на їхньому шляху до ЄС.

ВІДЕО ДНЯ

Близько четвертої ранку, прикордонний наряд відділу «Гута» за допомогою тепловізійного приладу виявив двох осіб, що рухалися в сторону кордону. За декілька хвилин на перехоплення невідомих висунулась оперативна група зі службовим собакою. І чотирилапий відпрацював на «відмінно»: взявши слід незнайомців, він привів вартових кордону до правопорушників, яким до українсько-словацького рубежу залишалось чотири сотні метрів.

Двоє затриманих чоловіків без документів назвались громадянами Грузії. Стосовно пункту призначення подорожі, останні коротко зазначили – Євросоюз.

Реклама

В свою чергу, прикордонники відділу «Чоп» проявили професіоналізм під час прикордонного контролю потяга сполученням «Москва-Будапешт». Справа в тому, що під час перевірки документів, паспорт громадянина Болгарії викликав у вартових кордону підозру щодо можливої підробки. В результаті комісійного вивчення паспортного документа підозри інспекторів підтвердились, оскільки було встановлено, що сторінка з установчими даними особи містить ознаки підробки. Насправді, як вдалось з’ясувати правоохоронцям, пред’явник паспорта є громадянином Сирії.

На всіх правопорушників було складено адміністративно-процесуальні документи. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

Реклама

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно