Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Телефонний аферист обібрав ужгородку на 10000 гривень

Телефонний аферист обібрав ужгородку на 10000 гривень
Черговою жертвою невідомого афериста стала днями 60-річна жителька Ужгорода. Передобідньої пори на її мобільний телефон з прихованого номера зателефонував невідомий чоловік, який назвався слідчим і...

Черговою жертвою невідомого афериста стала днями 60-річна жителька Ужгорода. Передобідньої пори на її мобільний телефон з прихованого номера зателефонував невідомий чоловік, який назвався слідчим і сказав, що син жінки скоїв на автомобілі дорожньо-транспортну пригоду, збивши хлопчика.

ВІДЕО ДНЯ

За це його можуть притягнути до кримінальної відповідальності, тож якщо жінка хоче вберегти сина від тюрми, то повинна переказати на рахунок комерційного банку грошові кошти в сумі десять тисяч гривень. Далі невідомий буцімто передав телефон синові й той (принаймні сама потерпіла стверджує, що голос був дуже схожий на голос її сина) підтвердив інформацію «слідчого» й просив маму терміново переказати гроші…

Довірлива жінка, не додумавшись зателефонувати синові, так і зробила, переказавши вказану суму грошей. Лише згодом, зрозумівши, що її ошукали, потерпіла звернулася із заявою в міліцію.

Реклама

Шахрая розшукують правоохоронці, які, водночас, звертаються і до самих громадян із застереженням: будьте уважні й не вірте шахраям, ким би ті не називалися. «Фокус» із псевдо-працівником міліції нині є одним із найбільш поширених видів шахрайства. І скільки справжня міліція не апелює до свідомості громадян, щоразу знаходяться все нові довірливі жертви, переважно жінки старшого віку.

Бережімося шахраїв!

Реклама

СЗГ УМВС України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно