Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На фестивалі "Угочанська лоза" запровадять "Народну премію"

На фестивалі "Угочанська лоза" запровадять "Народну премію"
Цьогорічний фестиваль виноградарів і виноробів "Угочанська лоза", що відбудеться 26 травня, порадує новинками. Окрім звичних дегустації вин, концертної програми та презентації сільських дворів,...

Цьогорічний фестиваль виноградарів і виноробів "Угочанська лоза", що відбудеться 26 травня, порадує новинками. Окрім звичних дегустації вин, концертної програми та презентації сільських дворів, організатори обіцяють запровадження "Народної премії" та інші нововведення.

ВІДЕО ДНЯ

– Це 10-ий наш фестиваль, ювілейний. Тому хочеться, щоб він був особливо цікавий та добре організований, - розповідає голова Спілки виноградарів і виноробів Виноградівщини, член оргкомітету фестивалю "Угочанська лоза" Михайло Поличко. - Вперше ми проведемо "народну" дегустацію. Уже розроблена схема, за якою кожен бажаючий може принести свої взірці вин, а оцінку їм даватимуть не лише професійні дегустатори - члени жюрі, але й інші учасники фестивалю. Це буде свято для всіх!

Прогнозувати, кому дістанеться "Народна премія" неможливо, що надає їй особливої інтриги та непередбачуваності. Також "народне вино" визначатиметься суто за його смаковими властивостями на час проведення дегустації.

Реклама

Серед інших новинок варто відмітити й ініціативу проводити винний фестиваль у Виноградові два дні. Планується, що буде розроблений маршрут вузькоколійною залізницею селами Виноградівщини - через Шаланки, Чорний Потік та Олешник. Сільські громади вітатимуть туристів фолькльорними програмами, дегустаціями та оглядовими екскурсіями.

Василь Кошовий

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно