Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На території спорткомплексу "Ice-Land" в Ужгороді вже другий рік працює ролердром

На території спорткомплексу "Ice-Land" в Ужгороді вже другий рік працює ролердром

На території спорткомплексу "Ice-Land" в Ужгороді вже другий рік працює ролердром
Якщо ви хочете одночасно добре провести час з друзями, отримати заряд позитивної енергії і просто повеселитися, то катання на роликах - це для вас. Це заняття приносить максимальну користь для...

Якщо ви хочете одночасно добре провести час з друзями, отримати заряд позитивної енергії і просто повеселитися, то катання на роликах - це для вас. Це заняття приносить максимальну користь для організму, тренує м'язи, зміцнює судини, серце і сприяє схудненню!

ВІДЕО ДНЯ

Все більше людей люблять кататися на роликах і це стає цікавим хобі для всієї родини. Вміння кататися - це ціле мистецтво. Роликові ковзани об'єднують сім'ї, з'являється можливість знайомитися з новими людьми.

Ролики можна використовувати як транспортний засіб, катаючись на роликах, ми не забруднюємо навколишнє середовище. Багато хто любить кататися на роликах по дорозі, за містом і по вузьких вуличках. Для цього обов'язково потрібно мати певні навички, які бажано здобувати на безпечних площадках і у відповідних обладунках: шоломі, налокітниках, наколінниках та захисті на зап'ястях.

Реклама

На території спорткомплексу «Ice-Land» (Ужгород) вже другий сезон поспіль працює відкрита, спеціально оснащена площадка. Навчання на такій площадці безпечне, а для професіоналів на полі знаходяться спеціальні подіуми та гірки. Цього року «Ice-Land» підготував спеціальну пропозицію – «безлімітне денне відвідування» для особливо старанних учнів, а також для тих, хто любить проводити на роликових ковзанах весь вільний час. Дізнайтесь деталі на сайті http://iceland.com.ua

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно