Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді розпочався проект ретельного дослідження шлюбу

В Ужгороді розпочався проект ретельного дослідження шлюбу
В Ужгороді стартував навчальний проект “Анатомія шлюбу”, що покликаний підготувати наших незаміжніх та неодружених мешканців до гармонійних стосунків. ”Гарні стосунки складаються з деталей!” , -...

В Ужгороді стартував навчальний проект “Анатомія шлюбу”, що покликаний підготувати наших незаміжніх та неодружених мешканців до гармонійних стосунків. ”Гарні стосунки складаються з деталей!” , - гасло проекту (проект є громадською ініціативою членів ГО “Ексит”), який триватиме до початку липня щотижневими семінарами. Головними спікерами є подружжя Світлани та Олексія Руденко - сімейні консультанти, спікери на тематичних заходах із власним 14-річним щасливим шлюбним досвідом.

ВІДЕО ДНЯ

«Кохання чи закоханність : чи є відмінність», «Вибір супутника шлюбу», «Що таке заручини», «Відмінності у психології чоловіків та жінок», «Ролі партнерів у шлюбі», а також «Сімейний бюджет», «Вирішення суперечок» та інші теми розглядають учасники щотижневих семінарів.

Голова діючої комісії з питань захисту суспільної моралі громадської ради при Закарпатській ОДА Роберт Йовні так прокоментував свої відвідини першого семінару проекту: “Це дієвий метод відродження інституту сім'ї у нашому суспільстві . Унікальна модель сім'ї Руденків може принести зміни у розуміння людей як в питаннях шлюбу , так і в питання сім'ї . Рекомендую пройти через проект всім нашим мешканцям та підготуватись до по-справжньому щасливої родини”

Реклама

«Я для себе з першої теми проекту “Анатомія шлюбу” винесла ,що між коханням та закоханістю є відмінності , які й пояснюють чому часто стосунки між чоловіком та жінкою йдуть на спад з плином часу . Вдячна спікерам , що з висоти своїх знань та досвіду “озброїли“ мене конкретними критеріями як розрізнити справжнє кохання від закоханості, - каже Анастасія, студентка. - Тому насправді до стосунків необхідно готуватись! Маю такий образ у своїй уяві , що мій обранець наче кудись поїхав, він вже є і може з’явитись у необхідний момент. А поки саме та людина не з'явилась , то кожному з нас потрібно будувати себе різносторонньо як особистість».

На першій зустрічі, кажуть організатори, були присутніми навіть сімейні пари, пояснюючи це тим, що через таке навчання освіжуються та поповнюються їхні знання.

Реклама

Для тих, хто хоче взяти участь у наступних тренінгам: заходи відбуваються щочетверга о 19.00. м.Ужгород, пл.Ш.Петефі , 47 , Будинок побуту , 2 пов., телефони для довідок: 099-284-37-97, 063-180-25-45.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно