Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • ДАІшники Ужгорода разом із журналістами проводили ревізію автошляхів в обласному центрі

ДАІшники Ужгорода разом із журналістами проводили ревізію автошляхів в обласному центрі

ДАІшники Ужгорода разом із журналістами проводили ревізію автошляхів в обласному центрі
Сьогодні, 23 квітня, працівники Ужгородського ДАІ разом з представниками департаменту комунального господарства Ужгородської міської ради та журналістами ревізували стан автошляхів в обласному...

Сьогодні, 23 квітня, працівники Ужгородського ДАІ разом з представниками департаменту комунального господарства Ужгородської міської ради та журналістами ревізували стан автошляхів в обласному центрі. Як повідомив начальник Ужгородського відділу ДАІ підполковник Олексій Співак, вони отримали доручення від керівництва держави та міністерства внутрішніх справ України з’ясувати, яким є реальний стан усіх доріг та вулиць Закарпатської області. Після огляду складуть відповідний акт, який скерують до органів місцевої влади, аби там взялися за усунення недоліків, які виявлять під час інспекції.

ВІДЕО ДНЯ

Начальник відділу технагляду за капітальним ремонтом об'єктів благоустрою та житлового фонду департаменту міського господарства Ужгородської міської ради Михайло Івегеш зауважив: якщо дорожнє покриття зношене більше ніж на 40%, то ділянка підпадає під капітальний ремонт, якщо ж пошкодження менші, то під поточний. На капітальний ремонт міських доріг виділили близько 2-х мільйонів гривень, ще стільки ж на поточний. А заміри проблемних ділянок на місцях допомагають визначити, який об’єм робіт можна буде виконати за наявні кошти.

Наразі якась частина робіт у місті вже почалася, наприклад, зробили ямковий ремонт на вулиці Гагаріна, Шумній, Станційній та на проспекті Свободи поблизу шістнадцятиповерхівки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно