Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Студенти ЗакДУ зустрілися із представниками Посольства США в Києві

Студенти ЗакДУ зустрілися із представниками Посольства США в Києві

Студенти ЗакДУ зустрілися із представниками Посольства США в Києві
Стало вже доброю традицією проводити семінари, круглі столи, дискусії та спільні заходи за участі студентів ЗакДУ та гостей зі Сполучених Штатів Америки. Упродовж цього навчального року студенти 1...

Стало вже доброю традицією проводити семінари, круглі столи, дискусії та спільні заходи за участі студентів ЗакДУ та гостей зі Сполучених Штатів Америки.

ВІДЕО ДНЯ

Упродовж цього навчального року студенти 1 курсу прикладної лінгвістики факультету міжнародного бізнесу та міжнародного права, а також студенти 1 - 2 курсів факультету міжнародних відносин брали участь у численних заходах за програмою ТОUCH з делегацією м. Корвалліс, Орегон, на круглому столі з Прес-аташе Посольства США в Києві. Тому в четвер, 18 квітня 2013р., зустріч студентів з представниками Консульського відділу Посольства США в Києві не була винятком. Під час семінару студенти мали змогу не тільки розширити свій кругозір і отримати багато корисної інформації, а й, насамперед, вільно спілкуватися англійською мовою, що слугує найкращою мовною практикою. Пані Анна Дурмус, представник Консульського відділу Посольства США в Києві, високо оцінила рівень знань англійської мови студентів і подякувала їм за активність і зацікавленість у розмові.

Своїми враженнями діляться студенти 1 курсу прикладної лінгвістики факультету МБ та МП: «Сполучені Штати Америки.... Для багатьох студентів мрія подорожування іншим континентом може стати реальністю. Саме про деталі шляхів здійснення цього заповітного бажання розповіла нам представник Консульського відділу Посольства США в Києві пані Анна Дурмус разом зі своїм українським колегою. Ця зустріч відбулася у стінах Обласної бібліотеки і ми, студенти 1 курсу прикладної лінгвістики факультету МБ та МП, взяли участь у семінарі й залишилися надзвичайно задоволеними. Адже ми отримали багато корисної інформації і поспілкувалися з Анною Дурмус у неформальній обстановці. Зустріч пройшла захоплююче. Ми дізналися багато інформації про програму SummerWorkandTravel, яка давно цікавить студентів, що були присутніми на зустрічі. Всі бажаючі ставили пані Анні питання, яка із задоволенням відповідала на них і була вдячна за зацікавленість і активність студентів. У процесі бесіди розглядалися питання отримання візи у США, місця роботи та проживання у рамках програми SummerWorkandTravel, а також від пані Анни ми дізналися про те, що її сім’я, вони з чоловіком і двоє дітей, продовжили термін їхнього перебування на Україні ще на 2 роки, тому що їм надзвичайно сподобались гостинність, щирість і доброта українців. Також пані Анна запропонувала присутнім відвідати акаунт у соціальній мережі за адресою www.facebook.com/swtukraine для отримання додаткової інформації. По закінченню бесіди всі зробили фото на пам’ять. У нас залишився приємний спогад і надія на те, що під час літніх канікул ми справді матимемо змогу долучитися до програми та відвідати Сполучені Штати Америки».

Реклама

Про свої враження від зустрічі розповідають студенти 1 курсу факультету МВ: «Нещодавно ми зустрілися з представниками Посольства США в Україні. Нам розповіли про основні етапи отримання візи до США, можливість працевлаштування та програму Summer Work and Travel (далі SWT). Нам було детально роз’яснено, як саме ми можемо потрапити до списку студентів, які бажають взяти участь у програмі. Також, оскільки SWT - це можливість для студентів подорожувати Штатами, нам розповіли про основні переваги цієї програми. Окрім працевлаштування у нас, насамперед, відкривається можливість подорожувати й пізнавати навколишній світ протягом 3-х місяців перебування за кордоном. У нас була можливість детальніше розпитати про програму, оскільки представник Консульського відділу Анна Дурмус йшла на контакт з студентами, щиро відповідаючи на численні запитання. Загалом, ми були приємно вражені цією зустріччю, адже це дозволило нам поспілкуватися з представниками Посольства виключно англійською мовою, більше дізнатися про різні програми обміну, а також безпосередньо про Посольство США в Києві. Це дуже корисний досвід для нас – «країнознаців», адже це представники професії, котру кожен з нас обрав для себе».

Олена Табанюхова, викладач кафедри ділової іноземної мови та перекладу

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно