Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Великоберезнянщині живе людина, яка виготовляє елегантні вечірні туфлі (ВІДЕО)

На Великоберезнянщині живе людина, яка виготовляє елегантні вечірні туфлі (ВІДЕО)

На Великоберезнянщині живе людина, яка виготовляє елегантні вечірні туфлі (ВІДЕО)
Взуття на будь-який смак. Колись чоботарство було на селі таке ж популярне, як ткацтво та гончарство. Нині ж зустріти людину, яка власноруч виготовляє теплі зимові чоботи, елегантні вечірні туфлі або...

Взуття на будь-який смак. Колись чоботарство було на селі таке ж популярне, як ткацтво та гончарство. Нині ж зустріти людину, яка власноруч виготовляє теплі зимові чоботи, елегантні вечірні туфлі або ж легкі літні босоніжки доволі складно.

ВІДЕО ДНЯ

Однак нашим журналістам на Великоберезнянщині таки вдалось знайти справжнього чоботаря, який вже 40 років не зраджує своєму ремеслу.

Від чоловічих зимових чобіт до модних жіночих босоніжок. Пан Артур виготовляє взуття на будь-який смак. Вже 40 років не зраджує ремеслу, яке вподобав ще в молодості. Скільки зусиль витратив, аби зробити першу пару пам’ятає добре. Нині все село замовляє взуття у місцевого чоботаря. Одні приходять уже забрати виріб, інші на примірку. Кажуть, коли востаннє купували взуття на ринку, вже і не пам’ятають.

Реклама

За всі роки роботи жодної скарги, тішиться пан Артур. Аби догодити кожному клієнту, час від часу заглядає до Інтернету, щоб бути в курсі модних тенденцій. Нерідко клієнти приносять із собою фотографію чобіт або черевиків, які б хотіли замовити. До свої роботи пан Артур ставиться відповідально. Адже взуття повинно ідеально підійти до ноги. Буває, клієнти приїжджають з інших районів Закарпаття. Конкуренції місцевий чоботар не боїться, адже його взуття особливої якості. Ремеслу, яке в давнину було не менш популярним, ніж ткацтво та гончарство, навчитись не важко. Було б бажання та терпіння. Все інше, як то кажуть, справа техніки.

М-студіо

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно