Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді виступив Олександр Малінін

В Ужгороді виступив Олександр Малінін
Виступом в Ужгороді 21 квітня Олександр Малінін завершив свій невеличкий західноукраїнський тур – співак перед Закарпаттям виступив у квітні у Львові, Рівному, Трускавці, Тернополі. Концертний зал...

Виступом в Ужгороді 21 квітня Олександр Малінін завершив свій невеличкий західноукраїнський тур – співак перед Закарпаттям виступив у квітні у Львові, Рівному, Трускавці, Тернополі. Концертний зал обласної філармонії був заповнений вщент.

ВІДЕО ДНЯ

Малінін нагадав, що цей рік для нього ювілейний – 25 років, відколи після виступу на «Юрмалі» він став «ліриком» - доти Олександр був рокером. Також восени цього року Малініну виповниться 55.

В Ужгороді народний артист Росії (а також з 2004 року –України) виконав багато хітів ще радянських часів, нові пісні, зокрема й «Дві душі», яку співав з Еленою Ваєнгою і чимало українських композицій. Це і романси («Очі чорні, «Ніч яка місячна» тощо) і драйвові, наприклад, «Підманула, підвела». Всі – в особливій, дещо відмінній від «класичної» стилістиці.

Реклама

Під час концерту можна було навіть придбати окремий диск власне з українськими композиціями. Очевидно, репертуар добре продумали саме для ужгородських шанувальників, адже один з гітаристів співака віртуозно зіграв запальний чардаш.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно