Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За тиждень до Пасхи на площі Народній встановлять Великодні дерева, прикрашені різними писанками

За тиждень до Пасхи на площі Народній встановлять Великодні дерева, прикрашені різними писанками

За тиждень до Пасхи на площі Народній встановлять Великодні дерева, прикрашені різними писанками
За тиждень до Великодня в центрі Ужгорода відбудеться дитячий конкурс з виробництва писанок. Про це сьогодні, 16 квітня, повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Іван Качур. «На площі...

За тиждень до Великодня в центрі Ужгорода відбудеться дитячий конкурс з виробництва писанок. Про це сьогодні, 16 квітня, повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Іван Качур.

ВІДЕО ДНЯ

«На площі Народній встановлять Великодні дерева, прикрашені різними за технікою виготовлення писанками різних форм виготовлення. Участь у заході візьмуть 54 команди зі всіх районів та міст області, ПТУ, й обласних освітніх закладів. Команди складатимуться з 9 чоловік - 6 учнів та три вихователі. В центрі площі буде розміщена велика ювелірна писанка», - розказав Іван Іванович. Захід триватиме до 8 травня.

Директор департаменту освіти й науки, молоді та спорту Маріанна Кляп додала: «Проведення такого заходу - лише невеличка частина того, що треба зробити, щоб виявити таланти. Довелося придумати систему заходів для виявлення найкращих. Щоб провести конкурс, провели його в три етапи: в навчальних закладах, в містах і районах, та обласний етап. Трійка кращих отримають грошові призи: 3 тисячі за перемогу, 2 – за друге місце та одна тисяча за третє».

Реклама

Обов’язковим «дрес-кодом» свята стане вишиванка. «Сподіваюся, вся площа Народна цвістиме від вишиванок. Прийдіть і подивіться, всі отримаєте задоволення, - пообіцяла заступник директора департаменту - начальник управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Ганна Сопкова. - Всі учасники матимуть святковий обід та ряд сюрпризів. Постараємося, щоб свято вдалося і пройшло на такому рівні, як у Львівській, Тернопільській областях. Від цих регіонів ми ідею і запозичили».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно