Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Паводкова ситуація в області – на контролі влади та рятувальників

Паводкова ситуація в області – на контролі влади та рятувальників

Паводкова ситуація в області – на контролі влади та рятувальників
іце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул разом з головою Закарпатської облдержадміністрації Олександром Ледидою у п’ятницю, 12 квітня, перевірив хід проведення протипаводкових дій, здійснив обліт...

іце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул разом з головою Закарпатської облдержадміністрації Олександром Ледидою у п’ятницю, 12 квітня, перевірив хід проведення протипаводкових дій, здійснив обліт регіону, перевіривши готовність водозахисних дамб та райони у басейні річки Тиса, а також провів виїзне засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

ВІДЕО ДНЯ

– Ми оглянули з посадками і з вертольоту ключові ризиковані точки, - це й басейн річки Тиса, це й дамби, й накопичувальні об’єкти, в котрі надходить вода з гір. Було прийнято рішення починати скидання вод по меліоративним каналам, - розповів журналістам Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул. – Ми контролюємо діяльність органів місцевої влади, МНС з підготовки до пропуску паводку у районі як річки Тиса, так і інших територій, де це необхідно. Зараз у постійному цілодобовому режимі працює штаб у Закарпатській області. Забезпечений цілодобовий моніторинг. Щогодини ми у Києві отримуємо інформацію щодо паводкової ситуації на Закарпатті.

– Хоча снігу в горах ще досить багато, але судячи з паводкової ситуації, стану водозахисних споруд й прогнозів синоптиків, цієї весни на Закарпатті паводку не буде, - резюмував голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

Реклама

Прес-центр ОДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно